WHY airbnb?

Savršen odmor na Kefaloniji još jednom me je uverio da airbnb pruža gotovo beskonačni izbor rentiranja sjajnih kuća i stanova.

Smeštaj za mene predstavlja bitnu stavku svakog putovanja, a boravak u apartmanima koji su uređeni u duhu samih gradova je dodatni doživljaj. Ovog puta, boravila sam u kućici na jonskom ostrvu, u mestu koje zovu balkon Kefalonije. Daleko od turista i buke, ludih temperatura i naravno, komaraca. Moj utisak o odnosu cene i kvaliteta smeštaja, inspirisao me je da najiskrenije preporučim airbnb. Nakon 3 godine, postala sam verni korisnik ove platforme, a nikada nisam doživela ni najmanje neprijatno iskustvo.

ZAŠTO AIRBNB?

1. Izbor kuća, apartmana i stanova je ogroman, i dostupan svima.

2. Pruža veliki broj filtera koji će vam pomoći da izaberete smeštaj kakav želite.

3. Za razliku od uniformnih hotela, lokalni stanovi su uređeni u duhu samih gradova.

4. Domaćin je uglavnom veoma ljubazan i dostupan za sve savete i pomoć (u velikom broju slučajeva dočekao me je pun frižider i osnovne namirnice u kuhinji).

Mnogo novih korisnika airbnb-u donele su upravo preporuke. Stoga, novim korisnicima je dostupan travel vaučer, ukoliko svoj nalog na ovoj platformi kreiraju preko referral linka.
Preko mog linka –  www.airbnb.com/c/teodoraz1 možete dobiti travel vaučer od 25$ za sledeće putovanje, a putem mejla info@teodorazivkovic.com rado ću odgovoriti na sva pitanja.

U narednim postovima potrudiću se da prenesem utiske sa divne Kefalonije, koja definitivno predstavlja nešto mnogo lepše od onoga što će vam slike na internetu prikazati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *