WHY airbnb?

Savršen odmor na Kefaloniji još jednom me je uverio da airbnb pruža gotovo beskonačni izbor rentiranja sjajnih kuća i stanova.

Smeštaj za mene predstavlja bitnu stavku svakog putovanja, a boravak u apartmanima koji su uređeni u duhu samih gradova je dodatni doživljaj. Ovog puta, boravila sam u kućici na jonskom ostrvu, u mestu koje zovu balkon Kefalonije. Daleko od turista i buke, ludih temperatura i naravno, komaraca. Moj utisak o odnosu cene i kvaliteta smeštaja, inspirisao me je da najiskrenije preporučim airbnb. Nakon 3 godine, postala sam verni korisnik ove platforme, a nikada nisam doživela ni najmanje neprijatno iskustvo.

ZAŠTO AIRBNB?

1. Izbor kuća, apartmana i stanova je ogroman, i dostupan svima.

2. Pruža veliki broj filtera koji će vam pomoći da izaberete smeštaj kakav želite.

3. Za razliku od uniformnih hotela, lokalni stanovi su uređeni u duhu samih gradova.

4. Domaćin je uglavnom veoma ljubazan i dostupan za sve savete i pomoć (u velikom broju slučajeva dočekao me je pun frižider i osnovne namirnice u kuhinji).

Mnogo novih korisnika airbnb-u donele su upravo preporuke. Stoga, novim korisnicima je dostupan travel vaučer, ukoliko svoj nalog na ovoj platformi kreiraju preko referral linka.
Preko mog linka –  www.airbnb.com/c/teodoraz1 možete dobiti travel vaučer od 25$ za sledeće putovanje, a putem mejla info@teodorazivkovic.com rado ću odgovoriti na sva pitanja.

U narednim postovima potrudiću se da prenesem utiske sa divne Kefalonije, koja definitivno predstavlja nešto mnogo lepše od onoga što će vam slike na internetu prikazati.

One thought on “WHY airbnb?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *