Back

Dobro jutro! Ovih dana se ne orijentišem baš najbolje u vremenu. Samo me ispitni rok asocira na jun, nigde sunca, odmora, prvih letnjih dana. Nigde mene. 🙂 Ono što se danas nalazi na blogu je garderoba kakvu često nosim u poslednje vreme. Jednostavno, najjednostavnije. No, danas ću se malo raspisati drugim povodom.
23.06. je blog slavio prvi rođendan! Prošlog juna, u sred polaganja prvih ispita na fakultetu, ja pravim modni blog, pa to skroz liči na mene. I tako je prošla prva godina… Moram da priznam, mislila sam da ću imati mnogo više vremena za blog. Bilo je puno ideja koje nisam stigla da ostvarim i nadam se da će mi leto pomoći u tome.
Uživala sam pripremajući postove. Hvala puno svima koji su mi u tome pomagali ove godine, mojim neumornim fotografima – prvo sestra i mama, onda Poljak, NF-Nezafisni fotografi, Vladimir Ilić Lenjin, Seki foto i Veljko Mitrović i onima koji su brinuli o mojoj kosi i šminki, Passion & Philosophy-hair institute i Mika Make-up. Hvala puno na svim divnim komentarima, uvek ste me iznenadili.
Do sledećeg posta… :*

Photos by hun.

I wore:
T-Shirt – Montego
Shirt – Levi’s
Jeans – Levi’s
Bag – Guess
All Star Converse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *